marți, 25 ianuarie 2011

Femeia ideala, partea I

Peste tot - reviste, internet, televizor, etc.,- gasim sfaturi despre cum sa fim o femeie puternica care ar  putea sa atraga barbatul iubit in patul si respectiv familia ei, iar, in marea lor majoritate, ne invata cum sa fim supuse lui, cum sa-l facem sa ne doreasca gudurandu-ne pe langa el, imbracate cat mai provocator dupa ce am iesit din bucatarie unde tocmai am facut mancarea lui preferata! Ei bine, doamnelor, gata cu pisiceala! Este timpul sa fim altfel, sa fim noi cele care dictam termenii relatiilor noastre, este timpul sa fim FEMEIA IDEALA pentru noi insele!Sa avem grija de noi in primul rand si apoi de el si de ceea ce-i place lui, sa ne respectam pe noi primele si apoi sa-l  respectam pe el si pe familia lui, sa ne iubim pe noi si apoi sa ne iubeasca si el !!!
O sa fac o lista cu anumite principii relationale care, cred eu, daca le respectam intr-o relatie, este inevitabil ca fericirea sa nu vina intre voi, impreuna cu prea ravnitul inel de logodna!
Principiul relational 1:
Intr-o relatie armonioasa, nimic nu il atrage mai mult pe un barbat decat o femeie care are demnitatea si mandria propriei valori
Doamnelor, trebuie sa stiti foarte bine ce doriti. Cu cat te concentrezi mai mult asupra ta, cu atat mai mult se va stradui el sa fie in fruntea listei tale de prioritati.Va ajunge sa te considere ca fiind viitorul lui in momentul in care vei adauga ingredientul cheie-respectul.Respectul este liantul care garanteaza trainicia tuturor lucrurilor.
Daca vrei ca barbatii sa te priveasca diferit, trebuie ca tu sa gandesti diferit. Ei trebuie sa vada ca esti singura care decide in numele tau si ca nu ai nevoie de nimeni care sa te ajute sa-ti legi sireturile!Ceea ce trebuie sa stii tu este ca esti sigura pe tine!O atitudine nesigura si fragila distruge atractia unui barbat fata de o femeie.Trebuie sa pui problema in avantajul tau, adica sa te intrebi ,, ce parere am despre mine dupa ce am stat cu tipul asta?,, sau ,, ce avantaje am daca raman cu el?,, si atunci se intampla ca rolurile sa se inverseze si sa faca el tot posibilul sa fie cu tine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu